Er det farlig med samsoving?

« Forrige side
1
0

Hei, noen som har erfaringer de vil dele om samsoving?
Kan man gjøre det med en gang, eller bør man vente? Vet ikke om vi beveger oss noe særlig når vi sover, hvordan finner man ut av det?

Markert som søppel
Sendt inn 4. oktober 2014 10:12
Kategori: Søvn
131 visninger
0
Privat svar

Dersom man har drukket noen form for alkohol eller nytt andre stoffer eller man røyker bør man IKKE samsove med sitt barn. Ellers ansees dette som trygt.

Markert som søppel
Av CAR
Svart av 8. oktober 2014 13:50
0
Privat svar

Barnet bør også ha en egen dyne i sengen. Men ja, det ansees som helt trygt. Og av egen erfaring synes jeg det har vært helt supert med samsoving helt fra starten av. Lettvint å amme om natten og slippe å sette seg opp i sengen. Lettere at babyen sover videre når man ikke må flytte på den tilbake i egen seng. Babyen sov bedre inntil meg, mens våknet oftere og ble urolig i egen seng. Jeg tror ingen ting er mer naturlig for en nyfødt baby enn å ligge inntil mammaen sin. Så lenge man får sove selv… sover man ikke noe godt selv, så ville jeg lagt babyen i egen seng. Søvn er viktig!!

Markert som søppel
Svart av 14. oktober 2014 12:21
0
Privat svar

Vi sov masse med babyen vår, spesielt i starten. Bare gode erfaringer, selv om pappaen var litt bekymret i starten. Kanskje noe av de jeg savner mest når som babyen er blitt større…

Markert som søppel
Svart av 8. august 2015 12:34
« Forrige side