Hvordan få en baby til å sove?

« Forrige side
0
0

Kom med triks, tips og gode råd…

Markert som søppel
Sendt inn 25. september 2014 21:08
Kategori: Søvn
399 visninger
0
Privat svar

Vent til babyen begynner å virke trøtt. Ta på pysjamas og gå inn på rommet barnet skal sove, gjerne ha det mørkt og litt kjølig. Jeg har god erfaring med å surre babyen litt tett inni et teppe, da den ligger litt sammenkrøket som den gjorde inni magen. Dette føles for mange babyer trygt. Den vil heller ikke bli like var på å bli lagt i sengen sin som er kald. Sitt med babyen i fanget og am eller gi flaske, hvis den bruker smokk så bytt over til den når spisingen begynner å avta. Noen liker best å sovne i fanget, men andre kan legges over i sengen med en gang. Byss gjerne litt på babyen oppi sengen, eller vugg hvis du har en vugge. Jeg har også god erfaring med å legge en koseklut eller bamse inntil ansiktet til babyen.

Markert som søppel
Svart av 1. november 2014 11:09
0
Privat svar

Ro ned i forkant og ha (god) nok tid slik at babyen får sovnet i sitt tempo. Etterhvert vil du finne både egne rutiner og »triks» som funker. F.eks. vet jeg om en liten jente som sovner best når mor eller far holder en hånd foran øynene hennes…

Markert som søppel
Svart av 11. november 2014 23:53
0
Privat svar

Vi har innført ganske faste rutiner. Dvs at vi gjør mange av de samme tingene i forkant og frem mot leggingen. Dermed blir hun roligere og mer klar for å sove. Vi gjør også mye av det samme når vi legger de ift sang, kos, smokk osv.

Tror egentlig man må finne sin egen løsning, men at de små kan være glad for trygge rutiner.

Markert som søppel
Svart av 25. juni 2015 21:52
« Forrige side