Kan babyen sove i samme seng som oss?

« Forrige side
0
2

Er det farlig ?

Markert som søppel
Sendt inn 25. september 2014 21:07
Kategori: Søvn
438 visninger
2
Privat svar

Jeg tror også man må finne ut hva som passer best for hele familien. De fleste babyer vil nok elske å ligge inntil mammaen sin hele natten :) Men hvis man ikke selv er komfortabel med det, så går det fint å ha den i en seng/vugge ved siden av. Jeg tror ihvertfall det er viktig å ha babyen inne på samme rom de første månedene både fordi babyen ikke skal føle seg forlatt, og fordi man lett merker om den er sulten eller trenger trøst. Man trenger ikke vente med å ta opp barnet til det hylskriker, men når det begynner å bli urolig. Det er min mening :)

Markert som søppel
Svart av 8. oktober 2014 20:54
0
Privat svar

Dersom mor og far ikke røyker samt ikke har inntatt alkohol eller andre rusmidler er det helt trygt å ha babyen i sengen om man får sove!

Markert som søppel
Av CAR
Svart av 24. oktober 2014 11:16
0
Privat svar

Absolutt. Ingenting er mer naturlig for en liten babyen å ligge tett inntil mamma’en og pappa’en sin. Dette gjelder både om dagen og natten.

Sover babyen i samme seng som foreldre er det viktig med egen dyne slik at babyen har riktig temperatur gjennom natten.

Noen trives med å ha babyen i sengen, mens andre syntes det er både unaturlig og feil. Her må alle finne det som er naturlig for seg og babyen.

Markert som søppel
Svart av 2. oktober 2014 20:37
0
Privat svar

Dersom man følger rådene for samsoving er det ikke farlig! Gjør det som passer best for dere, og det som sikrer at alle får mest mulig søvn!

Markert som søppel
Av Mams
Svart av 13. januar 2015 22:52
0
Privat svar

Absolutt. Er noe av det beste med en liten baby og noe av det jeg savner mest…..

Markert som søppel
Svart av 8. august 2015 12:43
« Forrige side