Nettbutikk barneklær smaungene

Barneklær nettbutikk: Her bør du kjøpe barneklærne

Nettbutikker med barneklær øker stadig og det gir et godt utvalg av både merker og muligheter til å kjøpe barneklærne dine online. Men hvor skal du kjøpe barneklærne dine og hva er viktig å tenke på. Her får du noen nettbutikker med ulike merker og stil.

Les også: Barneklær i ull og bambus

Småungene barneklær og babyklær

Linkhttp://smaaungene.no/

Alder: 0 – 10 år

Utvalgte merker: Name It, Hust & Claire, Joha, Lillelam og MeMini

En populær nettbutikk for babyklær og barneklær som stadig vokser. Vi liker at det er lett å finne frem og utvalget av barneklær er veldig bra. Her får du tak i alt det mest nødvendige av barneklær innen de beste merkene. Det er rask levering og mange positive tilbakemeldinger om rask og god service.

 

Polarn O. Pyret

Linkhttps://www.polarnopyret.no

Alder: 0 – 12 år

Utvalgte merker: Eget merke

Med et stort fokus på kvalitet og klær som passer til lek har Polarn O. Pyret laget barneklær siden 1975. Siden da har de vokst kraftig og Polarn O. Pyret har i dag 112 butikker totalt, hvorav 20 i Norge og 60 i Sverige.

Her får du gode barneklær som kan gå i arv til nestemann selv om de har blitt både lekt med og vasket mange ganger. Hos Polarn O. Pyret finner du alt fra t-skjorter, luer, jeans og badetøy.

 

Nøstebarn

Linkhttp://nostebarn.no/

Alder: 0 – 16 år

Utvalgte merker: Eget merke

Nøstebarn har lage sine egne klær av ubehandlet ull siden 1983. Det gir en veldig god kvalitet som passer godt til norske forhold. At ullen er ubehandlet betyr at den er fri for all kjemisk behandling.

Her finner du både genser og bukser i ren ull eller ull/silke. I tillegg har de kjoler, sparkebukser og bodyer.

 

HM

Linkhttp://www.hm.com/no

Alder: 0 – 14 år

Utvalgte merker: Eget merke

En av de store internasjonale butikkene som har et bredt utvalg av barneklær. Prisen er ofte veldig god, men det er ikke alltid den beste kvaliteten så ikke bli overrasket om fasong eller farger ikke holder seg etter mange vask. Det er ofte lurt å vite hva du skal kjøpe hvis ikke er det fort gjort å klikke seg bort og fylle opp handlekurven med litt mer enn det som var planen.

 

Les også: 10 tips til babyklær du trenger om høsten